ÎNREGISTRARE

                                              Înregistrările s-au încheiat!

Cursurile preconferinţă din data de 17 mai 2023 sunt doar cu participare ONSITE, iar înregistrarea la acestea este gratuită şi se realizează la secretariatul manifestării înainte de începerea fiecărui curs. Cursurile sunt creditate EMC, iar certificatele de absolvire se eliberează pe baza prezenţei la cursuri.

Înregistrarea la Conferinţa Naţională NU înseamnă înregistrarea automată şi la cursurile preconferinţă!

Înregistrarea pentru participarea ONLINE la Conferinţa Naţională este gratuită si permite accesul la transmisia în format ONLINE pe platforma ZOOM, precum si descarcarea in format digital a materialelor de conferinta de pe website-ul manifestarii.

Taxele pentru participarea ONSITE sunt următoarele:

Taxa de participare ONSITE la Conferinţa Naţională include:

  • accesul FIZIC la toate sesiunile științifice care au loc ȋn cadrul evenimentului;
  • mapa de participant cu materialele evenimentului;
  • programul final ȋn format tipărit și online downloadabil de pe website-ul evenimentului;
  • participarea la Cocktailul de Deschidere din ziua de joi, 18 mai 2023;
  • Participanții care vor efectua înregistrarea pentru participarea ONSITE după data de 01 Mai 2023 nu vor mai putea primi mapa de eveniment în format fizic.

Taxa de participare ONSITE la Conferinţă Conferinţa Naţională include:

  • accesul FIZIC la toate sesiunile științifice care au loc ȋn cadrul evenimentului;
  • mapa de participant cu materialele evenimentului;
  • programul final ȋn format tipărit și online downloadabil de pe website-ul evenimentului;
  • participarea la Cocktailul de Deschidere din ziua de joi, 18 mai 2023;
  • Participanții care vor efectua înregistrarea pentru participarea ONSITE după data de 01 Mai 2023 nu vor mai putea primi mapa de eveniment în format fizic.

Indiferent de tipul participarii la Conferinţa Naţională, ONLINE sau ONSITE, certificatul de participare  cu credite EMC se eliberează pe baza prezenței la eveniment şi a transmiterii corecte a tuturor informațiilor solicitate prin formularul de ȋnregistrare.

Locurile cu participare fizică sunt limitate, iar ocuparea acestora pe parcursul evenimentului se face pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Nici o rezervare a locurilor cu participare fizică nu este posibilă

Taxele de participare mai înainte menționate includ TVA 19%. Studenții pot participa gratuit pe baza înregistrării la secretariatul manifestării.

Înregistrarea individuală ONSITE

1. Apasă butonul Mă înregistrez ONSITE cu taxă din aceasta pagină;

2. Odată ajuns în pagina de înregistrare, selectează categoria şi apasă butonul Adaugă în coş;

3. În ecranul care apare poți vizualiza serviciile alese. 

4. Pentru a adăuga în coş şi alte componente ale Conferinței Naționale „Ziua Medicului de Familie” 2023 (de ex, cursuri pre-conferință, atunci când acestea vor fi disponibile), apasă butonul „Continuă cumpărăturile” de pe banda din partea de sus a ecranului şi selectează-le pe cele de interes;

5. Odată ce ai selectat toate componentele de eveniment la care doreşti să te înregistrezi, apasă butonul „Continuă cu finalizarea comenzii” din partea de jos. Vei fi direcționat către formularul de înregistrare în care trebuie să completezi corect toate câmpurile pe care le consideri necesare (minim cele obligatorii).

Nu uita să încarci, dacă este cazul, dovada plătii cotizatiei către SNMF pentru anul 2023, dacă categoria selectată la înregistrare solicita acest lucru. În caz contrar, înregistrarea poate fi anulată fără obligativitatea returnării taxei achitate!

6. Pasul următor este realizarea plății taxei de înregistrare. Apasă butonul „Plasează comanda” şi vei ajunge în pagina de plată online cu cardul. Completează toate datele necesare şi realizează plata.

7. Realizarea înregistrării este confirmată de primirea a două emailuri. Primul este confirmarea plății taxei venită de la procesatorul de plăți euplatesc.ro. Al doilea email reprezintă confirmarea înregistrării de la operatorul Focus Event şi include datele din formularul de înregistrare, dar şi factura ataşată realizată pe baza datelor introduse în formularul de inregistrare. Te rugăm sa verifici primirea acestora şi în folderul SPAM sau alte partiții ale casuței de email..

8. Atenție! Introducerea unei adrese de email incorecte în cadrul formularului de înregistrare nu va permite primirea emailurilor de confirmare şi va îngreuna realizarea procedurilor de acces ONSITE la lucrările manifestărilor.

Înregistrarea individuală ONLINE

1. Apasă butonul Mă înregistrez ONLINE gratuit din aceasta pagină;

2. Odată ajuns în pagina de înregistrare respectivă, completează integral formularul de înregistrare. Toate campurile sunt obligatorii;

3. Apasa butonul „Trimite” pentru definitivarea înregistrării. Pe adresa de email folosită pentru înregistrare vei primi un email de confirmare.

4. Atenție! Introducerea unei adrese de email incorecte în cadrul formularului de înregistrare nu va permite primirea emailurilor de confirmare şi va îngreuna realizarea procedurilor de acces ONLINE la lucrările manifestărilor.

Plăți

Plata individuală a taxelor de inregistrare la manifestările din cadrul Conferinței Naționale „Ziua Medicului de Familie” 2023 se face ȋn lei, online cu cardul, către operatorul manifestării, SC FOCUS EVENT SRL, CUI RO24361916, Banca Transilvania Iași.

Plata de grup (minim 5 participanţi) a taxei de participare se poate realiza prin transfer bancar pe bază de factură proformă solicitată ȋn prealabil pe adresa de email contact@focusevent.roAceastă modalitate de plată presupune transmiterea, pe adresa de e-mail mai ȋnainte menționată, a documentului de plată şi a detaliilor de ȋnregistrare (conform celor solicitate prin formularul de ȋnregistrare online) pentru toți participanții grupului pentru care s-a făcut plata.

Cum anulez?

Dreptul de anulare a înregistrării indiferent de motivul invocat este valabil pentru o perioadă de 14 zile de la data înregistrării, iar taxa de participare achitată va fi rambursată integral.

Nici o rambursare nu va fi permisă după expirarea perioadei de 14 zile de la înregistrare, indiferent de motivul care stă la baza solicitării.

Orice schimbare de nume în cadrul unei înregistrări prespune plata unei taxe de 100 de lei.

Solicitarile de anulare se realizează către operatorul manifestării, Focus Event, numai în scris, pe adresa de e-mail contact@focusevent.ro 

PROFESSIONAL CONGRESS ORGANIZER